banner_mobil_newstart

Beställ Stick ut! Charlotte Hågårds nya bok

Charlotte Hågård, en av Sveriges absolut främsta karriärexperter, visar vägen in i den digitala CV-världen! I nya boken Stick ut! Bygg ditt personliga varumärke och gör en vinnande LinkedIn-profil ger hon dig allt du behöver för en lyckad karriär. Boken lanserades på bokmässan i Göteborg den 24 september och ges ut av Bokförlaget Langenskiöld.
Finns du på LinkedIn? Har du en profilbild? En intresseväckande sammanfattning? Steget till att aktivt börja använda sig av professionella nätverk på digitala plattformar kan tyckas långt, men faktum är att det är mer eller mindre nödvändigt. Allt fler jobb förmedlas idag genom kontakter, och inte nog med det – vissa arbeten kommer aldrig ut på annons utan läggs bara ut på LinkedIn. Med ett tydligt personligt varumärke och en profil som skiljer sig från mängden kan du hitta oanade möjligheter!

I den här högaktuella boken lär du dig en strukturerad och beprövad modell som snabbt tar dig från idé till succé. Charlotte Hågård introducerar dig till LinkedIn, det snabbast växande professionella karriärnätverket i modern tid och hjälper dig som arbetssökande, konsult, företag eller anställd att:

  • inventera dig själv och hitta din unika nisch
  • bygga och kommunicera ditt personliga varumärke steg för steg
  •  paketera dig snyggt i ett modernt CV
  • skapa en LinkedIn-profil som skiljer dig från mängden
  • välja rätt sökord och placera dem strategiskt
  • få andra att lyfta fram dig
  • stärka ditt professionella rykte
  •  hitta nya jobb, uppdrag, affärer och medarbetare
  • bygga upp ett karriärfrämjande nätverk och på kort tid dra nytta av LinkedIn


Charlotte Hågård är pionjär inom karriärutveckling i Sverige och driver företaget Newstart sedan 1992. Hon är ofta intervjuad i media som expert på karriär- och ledarskapsfrågor och har skrivit flera populära karriärböcker, bl.a. Alla har talang och CV-boken. I höst ger hon sig ut på Sverigeturné för att ge karriärbytare, arbetssökande och chefer möjligheten att ta kontroll över sina karriärer!

För att beställa recensionsexemplar, kontakta amanda@langenskiolds.se
eller ring förlaget på telefonnummer 08-663 90 50.

Läs Bokförlaget Langenskiölds Pressrelease här"

Läs mer om boken här!

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter