banner_mobil_newstart

Seminarium/Föreläsning
Alla har talang

Vad är egentligen talang? Karriär- och talangexperten Charlotte Hågård föreläser om sin bok ”Alla har talang”.

I boken vill Charlotte krossa myten om att bara vissa har medfödda gåvor och visar att alla har talang och kapacitet att nå sin fulla potential. Talang är faktiskt inte vad du tror det är! Talang handlar inte om att ha ett högt IQ eller absolut gehör utan är en kraft som är tillgänglig hos oss alla
.

Ingen föds med specialtalanger. Du når framgång genom motivation, drivkraft, passion, att tänka rätt, bra coachning och hårt arbete. Och det är det Alla har talang! handlar om - hur du ska hitta och utveckla din och andras talang!

Tankarna och metoderna som Charlotte beskriver både i boken och under föreläsningen kan du använda både för din egen utveckling och i utveckling av andra.  

I "Alla har talang", som är den första talangboken på svenska, delar Charlotte med sig av sin breda erfarenhet samt av resultaten från några av världens främsta expert- och talangforskare.

Läs mer om boken här www.allahartalang.se

Exempel ur innehållet
• Tro på att du har talang
• Ta fram din unika talang
• Skaffa dig en god självinsikt
• Hitta din talangzon och släpp fram din passion
• Bygg på dina styrkor och minimera dina svagheter
• Bygg ditt personliga varumärke utifrån din talang
• Så hittar du talang hos andra

Under föreläsningen får du både inspiration och konkreta verktyg som du kan använda på hemmaplan. 

Om föredragshållaren

Charlotte Hågård är en av Sveriges mest erfarna karriärcoacher ( www.charlottehagard.se). Hon har skrivit flera bästsäljande karriärböcker, är ofta intervjuad i media, har varit karriärcoach i DN och TV4 Nyhetsmorgon och coachat flera tusen personer, individuellt och i grupp. Hon är hon aktuell med en rykande färsk bok – ”Stick ut! Bygg ditt personliga varumärke och gör en vinnande LinkedIn-profil och CV”.

Vill du veta mer?

08 - 653 66 36

Beställ mer information här »

Charlotte är en fantastisk inspirerande person. Hon har en gedigen  kunskap inom karriär och ledarskap samt att förstå vilka nya trender som är på gång inom området. Den nya boken ”Stick ut!” ligger helt rätt i tiden!
Kristin Widell,
HR Director, Combitech AB