banner_mobil_newstart

Seminarium/Föreläsning
Skapa din karriärplan och sätt den i verket

Vill du ha ett nytt jobb, få fart på din karriär eller prova en ny bana? Vill du känna mer motivation, engagemang och förnyelse? Att förändra ditt arbetsliv går enklare om du är förberedd och har mål, delmål och en bra plan att följa. Karriärförändring kräver nya utmaningar, kontakter och ibland lite okonventionella lösningar. Och inte minst modet och förmågan att sedan sätta planen i verket.

Under föreläsningen får du verktygen för att hitta vad du vill och hur du ska komma dit. Lär dig göra en karriärplan som för dig framåt i steg som passar just dig. Föreläsningen är full av inspiration, tips och kunskap från Charlotte Hågård, pionjär inom karriärutveckling i Sveriges sedan 20 år.

Om föredragshållaren

Charlotte Hågård är en av Sveriges mest erfarna karriärcoacher ( www.charlottehagard.se). Hon har skrivit flera bästsäljande karriärböcker, är ofta intervjuad i media, har varit karriärcoach i DN och TV4 Nyhetsmorgon och coachat flera tusen personer, individuellt och i grupp. Hon har nyligen (mars 2016) gett ut en reviderad upplaga av sin storsäljare Stick ut! - Stick ut på LinkedIn! Så blir du framgångsrik

Vill du veta mer?

08 - 653 66 36

Beställ mer information här »

Charlotte är en fantastisk inspirerande person. Hon har en gedigen  kunskap inom karriär och ledarskap samt att förstå vilka nya trender som är på gång inom området. Den nya boken ”Stick ut!” ligger helt rätt i tiden!
Kristin Widell,
HR Director, Combitech AB