banner_mobil_newstart

Seminarium/Föreläsning
Hitta dina talanger och passioner

Alla har talang. Men vad är egentligen talang? Karriärexperten Charlotte Hågårds budskap är att alla har talang och kapacitet att nå sin fulla potential. Talang handlar inte om att ha ett högt IQ eller absolut gehör utan är en kraft som är tillgänglig hos oss alla!

Att få jobba med dina styrkor och talanger är avgörande för arbetsglädje och motivation, men många känner sig osäkra på vilka talanger man verkligen har. Genom att hitta dina talanger och din passion kan du lättare upptäcka nya möjliga banor i arbetslivet.

Under föreläsningen berättar Charlotte om varför talang inte alls är vad du tror och vilka avgörande faktorer som världens främsta talangforskare hittat hos de som blir bäst. Du lär dig hur du ska blir framgångsrik genom att hitta dina styrkor, din motivation, drivkraft och passion så att du kan utveckla dig själv och ditt liv på ett bra sätt och få ett roligare jobb och en bättre karriär! Du får också verktyg för att utveckla andras talanger.

Föreläsningen handlar också om hur du analyserar din kompetensprofil och inspirerar till tänkande kring hur ditt arbetsliv ska se ut för att passa dina behov och din personlighet. 

Charlotte Hågård guidar dig utifrån sin långa erfarenhet som karriärexpert och delar med sig av matnyttiga tips, verktyg och intressanta exempel ur verkligheten. Hon inspirerar dig till att maximera avkastningen på ditt eget humankapital – din inre talang!

Om föredragshållaren

Charlotte Hågård är en av Sveriges mest erfarna karriärcoacher ( www.charlottehagard.se). Hon har skrivit flera bästsäljande karriärböcker, är ofta intervjuad i media, har varit karriärcoach i DN och TV4 Nyhetsmorgon och coachat flera tusen personer, individuellt och i grupp. Hon har nyligen (mars 2016) gett ut en reviderad upplaga av sin storsäljare Stick ut! - Stick ut på LinkedIn! Så blir du framgångsrik. 

Vill du veta mer?

Beställ mer information här »

Charlotte är en fantastisk inspirerande person. Hon har en gedigen  kunskap inom karriär och ledarskap samt att förstå vilka nya trender som är på gång inom området. Den nya boken ”Stick ut!” ligger helt rätt i tiden!
Kristin Widell,
HR Director, Combitech AB