banner_mobil_newstart

Seminarium/Föreläsning
Stick ut på LinkedIn! Så blir du framgångsrik och i andra sociala medier

I dagens informationsbrus är det allra viktigaste – och svåraste – att sticka ut. Du måste skilja dig från mängden, bli tydlig och synlig. Vill du ha ett nytt jobb eller få fart på din karriär? Hitta nya kunder, medarbetare eller partners? Bli känd för din expertis eller få professionell inspiration? LinkedIn är det snabbast växande professionella karriär-nätverket i modern tid– men bara en bråkdel vet hur man skriver en professionell och säljande profil.

Under seminariet med Charlotte lär du dig hur du bygger ett tydligt personligt varumärke och skapar en vass LinkedIn-profil som sticker ut. Du får tips om hur du använder LinkedIn för att bygga ett karriärfrämjande nätverk på kort tid och hur du gör för att komma högst upp i sökningarna efter någon med din kompetens.

Axplock ur innehållet

  • inventera dig själv och hitta din unika nisch
  • bygg och kommunicera ditt personliga varumärke steg för steg
  • paketera dig snyggt i ett modernt CV och konsultprofil
  • skapa en LinkedIn-profil som skiljer dig från mängden
  • bli hittad av rekryterare, arbetsgivare, kunder och journalister genom att välja rätt sökord och placera dem strategiskt
  • få andra att lyfta fram dig
  • undvik 8 vanliga misstag 

Om föredragshållaren

Charlotte Hågård är en av Sveriges mest erfarna karriärcoacher ( www.charlottehagard.se). Hon har skrivit flera bästsäljande karriärböcker, är ofta intervjuad i media, har varit karriärcoach i DN och TV4 Nyhetsmorgon och coachat flera tusen personer, individuellt och i grupp. Hon är hon aktuell med en rykande färsk bok – ”Stick ut! Bygg ditt personliga varumärke och gör en vinnande LinkedIn-profil och CV”.

Vill du veta mer?

08 - 653 66 36

Beställ mer information här »

Charlotte är en fantastisk inspirerande person. Hon har en gedigen  kunskap inom karriär och ledarskap samt att förstå vilka nya trender som är på gång inom området. Den nya boken ”Stick ut!” ligger helt rätt i tiden!
Kristin Widell,
HR Director, Combitech AB