banner_mobil_newstart

LINKEDIN WEBINARIER

Delta i våra LinkedIn-webinarier och få mängder av effektiva tips och idéer kring hur du kan boosta din karriär och jobbsökning via LinkedIn. Du kan boka in dig på en eller flera, genom att delta lär du dig steg för steg att bli en stjärna på LinkedIn.
Föreläsare: Charlotte Hågård, författare, karriärutvecklare och expert på att bygga personliga varumärken på LinkedIn.

Så här går det till
När du har anmält dig i webbshopen får du en bekräftelse i mejlen. Några dagar senare kommer du att få en inbjudan i mejlen att anmäla dig direkt i i vårt webinarieverktyg Gotowebinar. När du anmält dig där får du en bekräftelse och senare påminnelser i mejlen.

Obs: Alla webinarier är kl 9.00-10..00 Du deltar i webinariet via din dator, i-pad eller smartphone. Under webinariet har du möjlighet att ställa frågor till föreläsaren som tas upp på slutet. Efteråt får du en inspelning av webinariet i mejlen.
Har du frågor redan nu kan du kontakta oss direkt här>>

När du ansluter till webinariet – se till att ditt företags säkerhetslösningar (brandväggar etc.) tillåter dig att använda Gotowebinars tekniska lösning. Annars rekommenderar vi att du använder deras app för iphone/android etc och ansluter på det sättet.

Om föreläsaren Charlotte Hågård

CHARLOTTE HÅGÅRD är pionjär inom karriärutveckling i Sverige med sitt företag Newstart. Hon är en välkänd karriärcoach, ledarutvecklare, föreläsare, författare till flera bästsäljande karriärböcker och specialist på att bygga personliga varumärken i sociala media, främst LinkedIn. Som erfaren karriärexpert är hon ofta intervjuad i media som expert på karriär- och ledarskapsfrågor och har varit både krönikör i DN och karriärexpert i TV4. 

Läs mer om Charlotte på www.charlottehagard.se och www.newstart.se