banner_mobil_newstart

Stresshantering – Newstart/Shift Education AB, Eco Care

Stresshanteringsprogrammet ”Balansen” är ett kognitivt inriktat program som ger mätbara resultat och användbara verktyg. Metoden bygger på ett kognitivt och coachande förhållningssätt med en struktur som inspirerar och motiverar deltagarna till positiv beteendeförändring.

Vi lyfter fram friskfaktorer och lär ut både stresshantering och må bra hantering. Programmet kan genomföras både i grupp och individuellt. 

Utifrån en inventering och kartläggning gör vi tillsammans med deltagarna en nulägesbedömning och sätter upp realistiska mål. Varje deltagare upprättar en långsiktig handlingsplan.

Programmet är upplagt på fem tillfällen där teorier varvas med praktiska övningar, Qi gong, yoga, avspänning, arbete med handlingsplan samt planering och uppföljning av hemuppgifter.

Anniqa: har arbetat med stresshantering i form av föreläsningar och i stresshanteringsprogram för grupper och enskilda individer. Hon är leg. sjuksköterska och utbildad i KBT för stress och utmattning, vårdlärare och drogterapeut.

Lena: har arbetat med stresshantering inom friskvården sen början av 1990 talet, med föreläsningar, kurser och enskilda klienter. Hon är idrottspedagog, leg sjukgymnast, PCC-certifierad coach och gruppträningsinstruktör.

Vill du veta mer

08 - 653 66 36

Beställ mer information här »

Lena Lundqvist
Storgatan 43 903 26 Umeå
072-210 36 74
www.shifteducation.se
lena.lundqvist@shifteducation.se

Anniqa Bjersing
Eco Care
Storgatan 43 903 26
Umeå
070/555 86 23
www.ecocare.nu
anniqa@ecogroup.se