Karriärcoaching Webbinarium Newstart och KC Group

Tyvärr är webbinariet den 13/4 inställt men registrera dig här och vi kommer snart att kontakta dig för ett nytt möte om Karriärtjänster inom Region Skåne.  

Vad får man på vårt Webbinarium?

En förståelse för vad karriärcoaching är och hur det bidrar till er verksamhet. Det stärker er employer branding, möjligheten att både behålla och attrahera medarbetare.

Vi berättar mer om karriärväxling, kompetens- och prestationsoptimering, när man kommit till vägs ände - avveckling. Under vårt webbinarium berör vi kort om vikten av att fånga upp föräldralediga eller återkomst från sjukfrånvaro.

Vi berättar om hur en klient kan bygga mod, självinsikt i att hitta rätt och ta större steg inom organisationer. En karriärcoach finns på många nivåer och stadier i en medarbetares / chefs yrkessteg.

Ni får en inblick i våra verktygslådor, och vi vill framför allt öppna upp för Er att ställa frågor.

LinkedIn Checklista KC Group

Karriärutveckling och karriärcoachning stärker er, Inåt - utåt - framåt.

Och ps, ni får en egen Linkedin checklista med er på köpet!

Välkommen!

Nyfiken? Anmäl dig gratis här:

Om skribenten

Peter Cederqvist

Peter är Newstarts grundare och VD. Han har över 20 års erfarenhet av arbete som VD och entreprenör i Sverige och internationellt och är en av Sveriges mest erfarna coacher. Peter har arbetat med karriärutveckling, outplacement, coaching och ledarutveckling sedan starten 2002. Peter har även genomfört utbildningar, seminarier och utvecklingsprogram med såväl ledningsgrupper, chefer och medarbetare inom coachande ledarskap, samtalsmetodik, karriär, coaching och förändringsledning. Läs mer

Lämna en kommentar
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}