Karriärplanering med canvasmetoden- distansutbildning

Karriärplanering med canvasmetoden- distansutbildning

Corona pandemin har förändrat vårt arbetsliv på ett dramatiskt sätt, vissa av oss arbetar som vanligt, kanske även med ökad arbetsbelastning. Andra är antingen uppsagda eller permitterade. Företag som nyss gick bra tappar kunder och går en oviss framtid till möte. Samtidigt uppstår nya möjligheter både för individer och företag. Många tvingas idag byta yrke eller inriktning men saknar ett strukturerat sätt att tänka kring sin framtid. Vi kommer att ta upp vikten av att ha en egen vision för framtiden, vart jag är på väg och hur jag skall bära mig åt för att nå drömjobbet

Vi använder Business Model You (BMY) för att skapa sin egen virtuella karriärplan. BMY är ett enkelt och kraftfullt sätt att beskriva, analysera och planera sin framtida inriktning och karriär.

Med karriärplan menar vi en värdeskapande modell som beskriver hur vi skall trygga vår försörjning och klara oss själva finansiellt. Med canvas modellen kan Du definiera ditt erbjudande (value proposition), din målgrupp och hur kan utveckla dina styrkor och talanger för att nå ditt önskade läge.

Kursupplägg: Vi kommer att genomföra utbildningen digitalt i 5 moduler med arbetsuppgifter mellan modulerna. Modulerna genomförs i form av Webinarier med eget arbete mellan modulerna.

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar med:

  • Din egen utveckling och vill ta fram en färdriktning
  • Coaching och jobbcoaching
  • HR/personalområdet
  • Företagare som vill utveckla sitt företag

Kursstart i augusti, datum släpps under juni.

Share:

Peter Cederqvist

Peter är Newstarts grundare och VD. Han har över 20 års erfarenhet av arbete som VD och entreprenör i Sverige och internationellt och är en av Sveriges mest erfarna coacher. Peter har arbetat med karriärutveckling, outplacement, coaching och ledarutveckling sedan starten 2002. Peter har även genomfört utbildningar, seminarier och utvecklingsprogram med såväl ledningsgrupper, chefer och medarbetare inom coachande ledarskap, samtalsmetodik, karriär, coaching och förändringsledning. Läs mer