Livs- och karriärutveckling digitalt!

Vill Du byta jobb! Har du tappat glädjen för dina arbetsuppgifter? Bär du på en idé eller dröm men vet inte hur du ska ta nästa steg? Då kanske du behöver lite hjälp på vägen?

Livet och karriären hänger som bekant ihop. Livspusslet är ibland en utmaning och det kan vara svårt att få vågskålarna att väga jämnt. Vi vill ha tid för våra nära och kära och för oss själva. För många av oss är jobbet en stor källa till glädje och utveckling. Men jobbet kan också skapa oro, stress och frustration, vilket påverkar hela livssituationen. Covid-19 påverkar oss alla. För en del personer har pandemin idag skapat ytterligare behov av individuellt stöd. Det är väldigt lätt, att lägga fokus på sånt vi inte kan påverka och att tillgodose andras behov före våra egna. För att snabbare komma vidare, kan då en personlig coach hjälpa dig att få ny energi, struktur på tankar och nytt fokus framåt.

  • Vill Du skapa en framtidsvision och sätta nya mål?
  • Vill du utvecklas i din roll och/eller karriär?
  • Vill Du byta jobb?
  • Behöver Du en plan och strategi för ökad trivsel och motivation?
  • Vill du ha bättre balans i livet?

Hur går det till?

Idag sker alla möten digitalt och Du kan träffa din coach en eller flera gånger.
Upplägget beror på om du har ett specifikt behov som du vill diskutera vid ett tillfälle eller om du behöver en längre process för att hitta dina svar. Du kan boka personlig coaching per timme och för en längre process har vi paketpris. Som organisation eller företag kan Du köpa en coachpott som avropas löpande.

Nästa steg!

Vill Du gå vidare och fundera på vad som är viktigt i livet eller arbetet, fyll i formuläret nedan.

Vilka är vi?

Newstart har arbetat med karriärutveckling och coaching i över 18 år och hjälpt 1000-tals personer vidare i sin karriär eller till ökad trivsel och motivation. Vi har ramavtal med ett flertal större statliga myndigheter och företag. Newstarts coacher har egen ledarerfarenhet och är ICF-certifierade. De är vana att coacha medarbetare på alla nivåer i organisationen och till mycket goda resultat.

Om skribenten

Peter Cederqvist

Peter är Newstarts grundare och VD. Han har över 20 års erfarenhet av arbete som VD och entreprenör i Sverige och internationellt och är en av Sveriges mest erfarna coacher. Peter har arbetat med karriärutveckling, outplacement, coaching och ledarutveckling sedan starten 2002. Peter har även genomfört utbildningar, seminarier och utvecklingsprogram med såväl ledningsgrupper, chefer och medarbetare inom coachande ledarskap, samtalsmetodik, karriär, coaching och förändringsledning. Läs mer

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}