Newstart Rekrytering

Att rekrytera snabbt och säkert är både utmanande och tidskrävande. Inte minst idag med hundratals sökande till varje jobbannons. Vill Du med minsta möjliga ansträngning få förslag på bra anställningsbara kandidater som passar in i företagskulturen?

Vi tar fram förslag på kandidater som passar kravprofilen utifrån personlighet, drivkrafter, problemlösningsförmåga, värderingar och kultur. Vårt samarbete med HappyrMatch bygger på AI och vetenskaplig matchning som gör det enklare och optimerar processen med att hitta rätt kandidat. Du kan på ett enkelt sätt beställa ett antal kandidater för intervju i din rekrytering.

Nyfiken på att testa oss? Anmäl dig här så hör vi av oss och berättar mer.

Om skribenten

Peter Cederqvist

Peter är Newstarts grundare och VD. Han har över 20 års erfarenhet av arbete som VD och entreprenör i Sverige och internationellt och är en av Sveriges mest erfarna coacher. Peter har arbetat med karriärutveckling, outplacement, coaching och ledarutveckling sedan starten 2002. Peter har även genomfört utbildningar, seminarier och utvecklingsprogram med såväl ledningsgrupper, chefer och medarbetare inom coachande ledarskap, samtalsmetodik, karriär, coaching och förändringsledning. Läs mer

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}