banner_mobil_newstart

Samarbeten/Medlemskap – Sverige

CareerBuilder.se

CareerBuilder är en av Sveriges och världens största aktörer inom segmentet internetbaserad rekrytering och publicerar varje månad över 9000 lediga jobb i Sverige på www.careerbuilder.se.
CareerBuilder erbjuder lösningar inom:
- Platsannonsering och onlinerekrytering 
- Employer Branding 
- Kundanpassade lösningar för kandidatattraktion
CareerBuilder finns representerande i 37 länder och har ca 2000 anställda. Newstart är kunskapspartner till CareerBuilder i Sverige genom Charlotte Hågård.
Läs mer om CareerBuilder.se

Lärarnas Riksförbund

Lärarnas Riksförbund (LR) har över 90 000 medlemmar, främst lärare och studievägledare. Newstart samarbetar med Lärarnas Riksförbund kring karriärtjänster för medlemmar.
Läs mer om Lärarnas Riksförbund här

Civilekonomerna

Civilekonomerna är Sveriges största fackförbund för civilekonomer.
Newstart ansvarar för all CV- och brevgranskning samt intervjuträning för Civilekonomernas medlemmar.  
Läs mer om Civilekonomernas CV-granskning här

Företagarna

Newstart är medlemmar i Företagarna, som vill skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige.
Läs mer om Företagarna här

Driftig.nu

Newstart samarbetar med Driftig.nu genom Charlotte Hågård som är karriärexpert till Driftigs medlemmar. Driftig.nu är Sveriges största mötesplats för kvinnliga entreprenörer och driftiga tjejer. Här träffas människor med driv och ambitioner för att göra affärer med varandra, utbyta erfarenheter och marknadsföra sina företag. 
Läs mer om Driftig.nu här

Founders Alliance

Newstart är medlemmar i Entreprenörnätverket Founders Alliance.
Founders Alliance arbetar med företagsutveckling av entreprenörsdrivna tillväxtföretag med målet är att öka möjligheter för Sveriges entreprenörer att växa snabbare och mer effektivt.
Läs mer om Founders Alliance här

Stockholms Handelskammare

Newstart är medlemmar i Stockholms Handelskammare.
Stockholms Handelskammare
driver frågor som är avgörande för att skapa bättre förutsättningar för tillväxt och konkurrenskraft i huvudstadsregionen, Stockholm och Uppsala. Som medlem bidrar vi till att skapa opinion och påverka beslutsfattare så att regionen kan utvecklas till en mer attraktiv plats för både företag och människor.
Läs mer om Stockholms Handelskammare här