banner_mobil_newstart

Våra tjänster

Newstart hjälper människor att utvecklas i arbetslivet.  Vi stöttar ditt företag att bättre attrahera,motivera, utveckla, engagera, behålla och avveckla medarbetare och chefer.  Vi hjälper dig som individ att utveckla ditt jobb och din karriär. 

Genom vårt internationella nätverk kan vi erbjuda dig stöd i 46 länder.

Vill du veta mer

08 - 653 66 36

Beställ mer information här 

Karriärutveckling

Karriärplanering handlar om att skapa struktur och mål i arbetslivet. Newstart är specialister på karriär-frågor och har genomfört många projekt inom intern karriär- och talangutveckling.

Läs mer om intern karriärutveckling här!

Executive Coaching

Som chef har du många utmaningar. Som företag behöver ni chefer som utvecklar sin potential och levererar resultat. Vi coachar chefer som behöver ett professionellt bollplank i sin utveckling och vardag. Både i Sverige och internationellt.

Läs mer om Executive coaching här!

Förändringsstöd

Förändring är konstant. Vi coachar, stödjer och utbildar chefer och HR-specialister i att hantera  förändrings-processer bättre. Vi har specialistkompetens,verktyg och metodik för att hantera den mänskliga sidan av förändring.

Läs mer om förändring här!

Utbildning

Vi utbildar dig inom karriär- och jobbcoaching, ledarskap och förändring. Vår egenutvecklade Newstart-modell är en grundpelare i många av  våra kurser. Vårt fokus är praktiska och effektiva verktyg.
Läs mer om Newstart utbildningar här!

Individuell karriärcoaching

Vill du utvecklas i ditt jobb och karriär? Vill du göra något annat men är osäker på vad? Behöver du vässa ditt CV, LinkedIn-profil och intervjuteknik? Våra duktiga och erfarna karriärcoacher hjälper dig att få struktur på tankar och idéer. Du får tillgång till marknadens bästa metodik och verktyg.
Läs mer om Individuell karriärcoaching här!

Outplacement

Avslut betyder en ny start. 
Newstart är en kvalificerad partner inom outplacement med över 20 års erfarenhet av att hjälpa specialister och andra medarbetare till ett nytt jobb så snabbt som möjligt.
Våra resultat talar för sig själv!
Läs mer om outplacement här!

Executive Outplacement

Som högre chef behöver du en erfaren coach. Newstart erbjuder kvalificerat stöd på vägen till nästa chefstjänst eller uppdrag. Vi anpassar varje outplacementprogram efter dina behov och önskemål. Genom våra gedigna nätverk, både egna och  inom rekryteringsbranschen, får du snabbt resultat.
Läs mer om Executive Outplacement

Ledarutveckling

Ledarskap behöver tränas. Newstart erbjuder olika utvecklingsprogram för nya och erfarna chefer samt ledningsgrupper. Vi utbildar och tränar chefer i feedback, ledarskap, coachande förhållningssätt, samtal, förändring och Talent Management mm.
Läs mer om ledarutveckling här!

Föreläsningar

Människor och företag behöver ny input, inspiration och verktyg. Våra föreläsningar ger en tyngd åt det budskap du vill framföra, vare sig det är till dina kunder eller din personal. Våra kunder är allt ifrån börsnoterade företag till småföretag, myndigheter, föreningar och olika nätverk.
Läs mer om våra föreläsningar här!

Newstart förlag

Här finns litteratur och verktyg för dig som vill utvecklas i ditt yrkesliv och för dig som jobbar professionellt med människors utveckling. Våra egenutvecklade karriär- och coachingverktyg implementeras enkelt i din verksamhet.
Läs mer om Newstart förlag här!