banner_mobil_newstart

Newstart erbjuder olika coachingprogram för högre chefer och ledningsgrupper. Under konfidentiella former har du tillgång till en engagerad och professionell samtalspartner.

Att vara chef och ledare kan vara inspirerande, utmanande, roligt och svårt. Även om man har stor erfarenhet av chefskapet kan det vara bra att få perspektiv eller bollplank till en idé eller en situation.Coaching är ett inspirerade och effektivt verktyg som utgår från att individen själv har svaren och själv ska hitta sina lösningar med hjälp av ett professionellt bollplank. Det kan användas för att skapa perspektiv på en situation eller en utmaning. Det kan vara en källa till ny inspiration och kraft. 

Newstarts coachingprogram för chefer har fokus på att utveckla dig som ledare, där du under konfidentiella former har tillgång till en oberoende och neutral samtalspartner. Vi stöttar både unga ledare och chefer med lång erfarenhet som behöver stöd i sin ledarroll.

 Chefs-/Ledarcoaching handlar om att utveckla företaget genom att utveckla människorna som driver företaget.

Chefs-/ledarcoaching bygger på att du får det stöd du behöver för att lyckas på bästa sätt med att nå dina uppsatta mål. Vi arbetar för att hjälpa dig fatta rätt beslut, få fokus och använda hela din potential i arbetet. Du kanske behöver stöd i en förändrings-situation eller vill hitta en bättre balans och stressa ner. En personlig coach stöttar dig och finns till för dig och din personliga utveckling.
Newstarts coacher har själva lång erfarenhet från chefsjobb och är både certifierade coacher och karriärcoacher.

Vill du veta mer

08 - 653 66 36

Beställ mer information här »