banner_mobil_newstart

Executive outplacement

Newstart är en kvalificerad partner inom outplacement med över 20 års erfarenhet av att hjälpa chefer, specialister och andra nyckelpersoner  som av någon anledning måste lämna sina anställningar. Vi erbjuder personligt upplagt stöd och en välbeprövad metodik i arbetet med att hitta ett nytt relevant jobb.

Newstarts Executive outplacement ger dig som chef ett kvalificerat stöd på vägen till nästa chefsposition eller uppdrag. Vi har lång erfarenhet av chefsoutplacement med många bra och snabba resultat.

Under en begränsad tid har du ett nära samarbete med en personlig coach som hjälper dig att identifiera nya möjligheter och att fokusera på rätt aktiviteter för att hitta din nästa utmaning. Tillsammans kartlägger ni dina värderingar, intressen, kunskaper, färdigheter, erfarenheter, personliga styrkor, drivkrafter och dina utvecklingsområden. Du får stöd kring jobbsökning, CV och din LinkedIn-profil 
Med vårt breda nätverk på arbetsmarknaden kan vi vara både rådgivare och katalysator på vägen till nästa jobb.

Skräddarsytt outplacementprogram för just dig
Programmet bygger på vår egen välbeprövade metodik, Newstart-modellen för karriärplanering™ som består av tre faser Inåt, Utåt, Framåt. Varje program skräddarsys så att det passar dina förutsättningar och behov. Med hjälp av en erfaren karriärkonsult får du ett bollplank som både är strateg och extra drivkraft för att du ska nå dina mål.

 Vi erbjuder alltid ett första förutsättningslöst möte innan beslut om ett eventuellt samarbete fattas. Under mötet går vi igenom din situation, dina behov, Newstarts metod och erfarenhet och hur ett samarbete oss emellan skulle kunna se ut.

Våra kunder
Vi erbjuder även stöd och rådgivning till personalavdelningar och ledningsgrupper i samband med förändringsprocesser och uppsägningar. Vi anlitas av både den privata och den offentliga sektorn. Läs mer om våra kunder här>>

Vi jobbar över hela Sverige och kan även åta oss uppdrag utanför landets gränser genom vårt internationella samarbete i CPI.

Vill du veta mer

08 - 653 66 36

Beställ mer information här »