banner_mobil_newstart

CV-granskning

Alla behöver ett CV idag. Ett bra CV som fångar dig, vad du har gjort och presterat och vad du kan bidra med i framtiden. 
Vi hjälper dig att förbereda hur du ska presentera dig samt ger dig feedback på ditt CV och ansökningsbrev. 

Vill du veta mer

08 - 653 66 36

Beställ mer information här 

På helst en och max två sidor ska läsaren få en snabb  överblick över vem du är. För många är det en utmaning att få till det där intresseväckande CV´t. Men när du väl har ett proffsigt CV är det ett effektivt verktyg som du kan använda på många olika sätt.

På Newstart har vi läst tio-tusentals CV. Vi vet vad som gör ett CV framgångsrikt och har gedigen erfarenhet av att ge konstruktiv feedback. Vi har till och med skrivit böcker om CV (CV-boken och Stick ut!) och hållit mängder med seminarier och föreläsningar om ämnet. 

Så här går det till
Du anmäler ditt intresse för CV-granskning via webben direkt här >>. Sen blir du kontaktad av oss via e-post. Därefter mejlar du in din CV och/ eller ansökningsbrev för granskning. Vi vill gärna att du mejlar in din platsannons också.
En av våra CV-coacher tar hand om din CV och skriver ned feedback till dig i vårt formulär för CV-feedback som sen mejlas till dig.  

Om du vill ha personlig telefonuppföljning kan du boka det som tillägg.

Varmt välkommen att boka CV-granskning hos oss!