banner_mobil_newstart

Jobbcoaching - Möjligheternas kontor

Jobbcoaching - Möjligheternas kontor Jobbcoaching - Möjligheternas kontor

För att bli en framgångsrik jobbsökare krävs noggrann planering och en bra strategi. Söker du jobb men känner att du behöver stöd och peppning på vägen? Då hjälper vi dig! Newstart har jobbat med jobbcoaching i mer än 22 år och vet vad som krävs för att du både ska hitta, söka och få ett jobb!

Vill du veta mer

08 - 653 66 36

Beställ mer information här 

För att få ett jobb krävs aktivitet. Det bästa sättet att få ett jobb är att gå på anställningsintervjuer. Och det bästa sättet för att få komma på intervju är att göra jobbsökning till ett jobb. Varför tar det längre tid för vissa personer att hitta ett jobb än för andra? Hur ska du lägga upp en snabb och effektiv jobbsökning så att du när ditt mål? Vilka jobbsökningsmetoder fungerar bäst för dig? Det är frågor som vi hjälper dig att besvara när vi tillsammans jobbar fram din jobbsökarplan.


I Newstarts jobbcoachprogram fokuserar vi på att du ska få ett jobb. Vi använder Jobbsökarboken av Charlotte Hågård som grund. Med hjälp av 12-stegsmetoden får du stöd i arbetet med att komma fram till vad du vill, hur du ska lägga upp en effektiv jobbsökning och hur du ska marknadsföra dig på bästa sätt. Hela metoden är uppbyggd utifrån över 22 års arbete med jobbsökare och karriärbytare i alla åldrar där författaren Charlotte Hågård identifierat 12 olika steg som gör all skillnad för hur väl du lyckas med din jobbsökning.


Detta ingår i Newstarts jobbcoachprogram:

  • Egen certifierad jobbcoach som du träffar varje vecka
  • Jobbsökarboken av Charlotte Hågård
  • Webbaserat jobbsökarverktyg
  • Välkänd metodik som använts av mer än 50 000 personer
  • Inspirerande metodseminarier
  • Intervjuträning
  • Feedback på CV och ansökningsbrev, samt LinkedIn-profil
Så här går det till
Du bokar tid med en av våra jobbcoacher. Det gör du enklast genom att mejla oss på info@newstart.se eller fylla i vårt kontaktformulär här>>. 
Sen ringer vi upp dig och bokar en tid för ett första möte.

Våra klienter går både kortare upplägg och längre program. Vår process är mycket strukturerad, med många verktyg och börjar med ett inledande kartläggningssamtal där vi går igenom din situation, behov och bestämmer upplägg.

Du kan boka jobbcoaching per timme, 5 eller 10 timmarsprogram. I ditt program ingår personlig coaching, ett gediget arbetsmaterial och tillgång till vårt webbaserade karriärverktyg.  
Du kan också boka telefoncoaching med oss.

Jobbcoaching i Sollentuna kommun
genom Möjligheternas kontor

Läs mer här!