banner_mobil_newstart

Karriärcoaching

Behöver du livs- och karriärplanering?
För många av oss är jobbet en stor källa till glädje och utveckling. Men det kan också vara en källa till oro, stress och missnöje, vilket lätt påverkar hela livssituationen. För att komma vidare får du stöd och verktyg av din personliga karriärcoach hos Newstart.  Här hjälper vi dig att få struktur på dina tankar och att nå dina mål.

Vill du veta mer

08 - 653 66 36

Beställ mer information här 

Personlig livs- och karriärcoaching är rätt för dig om du vill 

  • utvecklas i ditt yrkesliv men känner att du står och stampar  
  •  göra något annat men inte vet vad
  • sätta nya mål i yrkeslivet
  • få bättre självinsikt och kartlägga din egen kompetensprofil
  • hitta alternativa möjligheter internt eller externt 
  • ta nästa kliv i karriären, kanske som chef
  • bli bättre på att marknadsföra dig själv
  • bli bättre och effektivare i din jobbsökning 
  • få bättre balans i livet
  • få professionell coaching kring din CV, LInkedIn-profil eller förbereda dig inför intervjun
I våra coachingprogram tar vi fasta på dina individuella förutsättningar och lägger upp ett program som passar just dig. Vårt uppdrag är att hjälpa dig att lyckas med din målsättning. Det gör vi dels genom en mycket välbeprövad och strukturerad metodik och dels genom att stötta och coacha dig i din utvecklingsprocess. Din utveckling är vår passion!

Så här går det till
Du bokar tid med en av våra karriärcoacher. Det gör du enklast genom att mejla oss på info@newstart.se eller fylla i vårt kontaktformulär här>>. 
Sen ringer vi upp dig och bokar en tid för ett första möte.

Du kan boka karriärcoaching per timme, 5 eller 10 timmarsprogram. I ditt program ingår personlig coaching, ett gediget arbetsmaterial och tillgång till vårt webbaserade karriärverktyg.  
Du kan också boka telefoncoaching med oss.

Våra klienter går både kortare upplägg och längre program. Vår process är mycket strukturerad, med många verktyg. Vår beprövade metodik, Newstartmodellen för karriärplanering, består av tre steg, Inåt, Utåt, Framåt, som börjar med ett inledande kartläggningssamtal där vi går igenom din situation, behov och bestämmer upplägg.

Newstarts karriärcoacher
En karriärcoach hos Newstart är din personliga samtalspartner med lång erfarenhet från arbete med människor och organisationer i förändring. Vi har gedigen erfarenhet från olika branscher och befattningar i näringslivet både i Sverige och internationellt. En karriärcoach hos Newstart är din personliga samtalspartner med lång erfarenhet från arbete med människor och organisationer i förändring. 
​Läs mer om våra karriärcoacher här