banner_mobil_newstart

LinkedIn-feedback

I dagens informationsbrus är det allra viktigaste – och svåraste – att sticka ut. Du måste skilja dig från mängden, bli tydlig och synlig. En bra profil på LinkedIn är ett måste idag. Vi hjälper dig!

Vill du veta mer

08 - 653 66 36

Beställ mer information här 

Vill du ha ett nytt jobb eller få fart på din karriär? Hitta nya kunder, medarbetare eller partners? Bli känd för din expertis eller få professionell inspiration? LinkedIn är det snabbast växande professionella karriärnätverket i modern tid– men bara en bråkdel vet hur man skriver en professionell och säljande profil.

Hos Newstart får du alla verktyg för att skriva en professionell och intresseväckande LinkedIn-profil. Vi lär dig hur du bygger ett tydligt personligt varumärke och skapar en vass LinkedIn-profil som sticker ut. Du får tips om hur du använder LinkedIn för att bygga ett karriärfrämjande nätverk på kort tid och hur du gör för att komma högst upp i sökningarna efter någon med din kompetens.
Hos oss kan du utveckla din LinkedIn-kunskap via


Så här går det till
Du anmäler ditt intresse för LinkedIn-boost via webben direkt här >>. Sen blir du kontaktad av en av våra LinkedIn-coacher som bokar möte med dig.

Vi kan göra LinkedIn feedback via telefon om det passar dig bättre. 

Varmt välkommen att boka LinkedIn-boost hos oss!

Våra LinkedIn-utbildningar

Vi erbjuder ett antal utbildningar och föreläsningar om LinkedIn för olika målgrupper. Vi riktar oss till dig som vill lära dig mer om LinkedIn och hur du bygger och kommunicerar ett tydligt och intresseväckande personligt och professionellt varumärke på LinkedIn, både som individ och företag.
Läs mer om våra LinkedIn-utbildningar här