banner_mobil_newstart

Karriärutveckling

Alla människor vill känna att man kan utvecklas på sin arbetsplats och i sitt yrkesliv. Vissa trivs när de får fokusera eller fördjupa sig i ett speciellt moment. Andra vill hela tiden möta nya utmaningar och testa sina gränser. 

Förr var det vanligt att man såg en karriär som detsamma som att klättra i organisationens hierarki. Det är inte längre sanningen. Det finns mängder med karriärstilar och möjliga vägar att ta på arbetsmarknaden. Man kan bli specialist eller generalist. Man kan vara anställd eller vara konsult. Det går att fördjupa sin kunskap eller bredda den. Det finns mängder av möjligheter och utmaningar att ta sig an. Vi som arbetar inom Newstart har i decennier arbetat med karriärplaneringsfrågor. Tillsammans har vi en enormt stor erfarenhet.

Vi erbjuder bland annat

  • Individuell karriärrådgivning och coaching
  • Öppna utbildningar och föreläsningar
  • Företagsanpassade utbildningar och seminarier
  • Böcker, metodik och verktyg inom karriärplanering

Karriärplanering kan användas i flera olika sammanhang, såsom att skapa struktur och inspiration i samband med större organisationsförändringar eller att ge en enskild medarbetare ett verktyg för hans eller hennes fortsatta verktyg internt eller externt i en organisation.

Vill du veta mer

08 - 653 66 36

Beställ mer information här »