banner_mobil_newstart

Våra utbildningar

Vi har mångårig erfarenhet av att utbilda inom karriär- och jobbcoaching, ledarskap och förändringsledning. Vår egenutvecklade Newstart-modell är en grundpelare i många av våra kurser. Fokus i våra utbildningar är praktiska och effektiva verktyg. När du utbildar dig vid Newstarts Karriärcoachakademi investerar du i en utbildning som adderar konkreta mervärden till din kompetensprofil och stärker din konkurrenskraft som egen företagare, chef och medarbetare på framtidens arbetsmarknad. 

Vi skräddarsyr ofta och gärna utbildningar till våra kunder. 

Vill du veta mer

08 - 653 66 36

Beställ mer information här »

Läs om alla våra kurser i menyn till vänster. I vår Kalender kan du anmäla dig till våra kurser. Är du intresserad av en kurs som just nu inte finns med i kalendern? Kontakta oss för mer information!

Karriärcoachutbildningar

Certifierad karriärcoach
steg 1, 2 och 3

Detta är Sveriges enda ett-årsutbildning där du blir Certifierad Karriärcoach. Utbildningen är i tre steg och vänder sig till dig som vill arbeta professionellt med livs- och karriärcoaching.
Du lär dig mängder av karriärverktyg och en strukturerad karriärmodell och metodik.
Läs mer om Certifierad Karriärcoach här

Intensivkurs i karriärcoaching  

Vår mest populära kurs för dig som vill lära dig mer om individuell karriärcoaching. Intensiv-kursen ger dig struktur, metodik och konkreta verktyg för självinventering. Vi genomför både öppna och skräddarsydda intensivkurser. 
​Läs mer om Intensivkursen här  

Diplomerad Förändringscoach

Tar upp hur du kan leda den mänskliga sidan av förändrings-arbetet få en verktygslåda i arbetet med jobbsökare.
I kursen lär du dig en strukturerad metodik och effektiv verktygslåda för att göra en kompetensinventering. Att få fram en tydlig kompetensprofil är viktigt vid rekrytering, karriär- och jobbcoaching, ledarutveckling och vid många andra sammanhang. Här får du konkreta och lättanvända kompetensverktyg.
Kontakta oss för info

Ledarskapsutbildningar

Coachande förhållningssätt

Coaching är framtidens kompetens. Gå vår 4-dagars intensivkurs i coaching för dig som jobbar som chef eller HR-chef/specialist. Lär dig aktiva och praktiska metoder och verktyg för utvecklande coachsamtal i företaget.

Läs mer om Coachande förhållningssätt här

Framgångsrik förändringsledning

SamtalsmetodikNy utbildning! Mer information om Samtalsmetodik kommer inom kort.

Läs mer om Samtalsmetodik här
 

Utvecklande Ledarskap - UL

Vill du öka effekten i din organisation genom ett framgångsrikt, tydligt och utvecklande ledarskap? Vill du få medarbetarna att växa och ta eget ansvar? Här får du en större medvetenhet om din ledarstil vilket bidrar till en större tydlighet och ett fokus i ledarskapet. Du lär dig verktyg som hjälper dig att skapa resultat genom motivation och engagemang. 
Läs mer om Utvecklande ledarskap här

Framgångsrikt Ledarskap

Vill Du få medarbetarna att växa, ta eget ansvar och skapa resultat? Här lär du dig effektiva verktyg för ett bättre ledarskap: Coachande förhållningssätt, feedback, kommunikation, utvecklande och svåra samtal, konfliktlösning och hur du skapar resultat genom motivation och engagemang. 
Den här utbildningen skräddarsys helt för din organisation.
Läs mer om Framgångsrikt Ledarskap här

Övriga utbildningar

Hjärnan och förändring

Förändringsarbetet fortsätter oförtrutet i företag och organisationer. Allt mer ska uträttas, helst på kortare tid och med färre resurser. I denna utbildning kombinerar vi modern hjärnforskning om förändring med beprövade metoder för att leda och hantera förändring. 
Läs mer om Hjärnan och förändring här

Diplomerad Coach  

Diplomerad Coach riktar sig till dig som
Utbildningens praktiska och teoretiska innehåll samt litteratur utgår från International Coach Federations (ICF) riktlinjer.

Utbildningen är godkänd av ICF och innehåller allt du behöver, utom din egen praktik och mentortimmar, för att efter utbildningen kunna certifiera dig genom ICF.
Utbildningen omfattar 75 timmar som är fördelade på fyra moduler samt en fristående examinationsdag. vill arbeta som professionell coach eller använda coaching som en del i ditt ledarskap. 
​Läs mer om vår utbildning här

Vad innebär det egentligen att, när du tittar tillbaka på ditt yrkesliv kunna säga att du är nöjd med dina val och vad du åstad-kommit?
Business Model You® är ett verktyg som adresserar ovanstående. Det handlar om att bygga en affärsmodell kring sina personliga egenskaper, erfarenhet, intressen, kompetenser och egna förutsättningar.

Kontakta oss

Läs mer om Business Model you® i PDF:en nedan: